#WelkomTijmen

Eerder dit jaar mochten wij Jolijn en Thomas nog verwelkomen als nieuwe krachten in onze ploeg, maar deze transferperiode hebben wij nog een mededeling: Tijmen van Wegen sluit zich aan bij PlayMakers als stagiair! Reden genoeg om Tijmen aan het grote publiek te presenteren!

Tijmen, die dagelijks ondanks wat zijn achternaam zou doen vermoeden met het OV naar ons HQ komt, is met zijn 21 jaar de Benjamin van de PlayMakers-ploeg. Hij is net als Jolijn en Thomas opgegroeid in Soest (het is toeval, echt waar!) en woont tegenwoordig in onze hoofdstad. Toen hem gevraagd werd welke kleur bikini hij zou zijn als hij een bikini zou zijn, was zijn antwoord een volmondig “Rood!”. Hij omschrijft zichzelf als een makkelijk, flexibel persoon die goed met mensen kan praten. Gelukkig voor hem kunnen wij deze beweringen nu al bevestigen. Eén en al feest met deze man!

Hij is al zijn hele leven actief bij de tennisvereniging en we zijn dan ook blij hem weg te snoepen voordat hij doorstroomt naar de Grand Slams. In de vrije uurtjes werkt Tijmen tegenwoordig bij Padel, de nieuwe hippe racketsport die langzaamaan de wereld verovert.

Tijmen van Wegen krijgt bij PlayMakers een stagecontract tot en met januari 2021. In die tijd is zijn missie vooral “meewerken, observeren, leren, ervaring opdoen en connecties maken”. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat hem dit zal lukken. Welkom Tijmen!