Transfernieuws: Jolijn en Thomas zijn de nieuwe aanwinsten

We zijn trots om te melden dat PlayMakers twee nieuwe aanwinsten mag begroeten in het team. Sportfanaat Thomas Nekkers én content-creator Jolijn de Blocq van Scheltinga.

Beide aanwinsten hebben een leuke introductie geschreven over elkaar.

Thomas over Jolijn

Per maart hebben wij een extra kracht in dienst. En een echte powerhouse. Ooit begonnen als journaliste bij lokale kranten in Soest en Baarn, daarna via de copywriting beland in de marketing. Wanneer gevraagd naar haar favoriete kleur, antwoorde ze: “Dat ligt er aan in welke mood ik ben, maar ik ben altijd wel een groot fan van antracietgrijs.” Helemaal niet het antwoord waar we naar zochten natuurlijk, want we wilden op een ludieke wijze duidelijk maken dat we met Jolijn voor niks minder dan goud gaan.

Jolijn zal actief worden op verschillende projecten binnen PlayMakers. Gelukkig is ze zelf haar hele leven al heel sportief, dus weet ze waar ze het over heeft. Zelf heeft Jolijn veel aan atletiek gedaan, nu is ze veel in de sportschool te vinden. Haar ervaring in de sportwereld wil ze gaan combineren met haar grote passie: human interest. Tegenwoordig draait elk verhaal om storytelling en de persoon achter het nieuws en daar heeft onze nieuwste topper wel kaas van gegeten.

Hou onze kanalen het komende jaar in de gaten om de resultaten te zien van Jolijn’s harde werken!

Jolijn over Thomas

Na het afstuderen in Communicatiemanagement, heeft Thomas het communiceren lekker doorgepakt. Een goed voorbeeld hiervan is het contact warmhouden met zijn stagebegeleider Roy, toevallig PlayMakers. Zo was Thomas de eerste persoon die Roy uit de brand hielp met de hoeveelheid werk die op de stapel lag. En dat laat zich met succes uitbetalen.

Een korte profielschets over Thomas schittert in de kleuren zwart en goud. Niet omdat het een chic uiterlijk geeft, maar omdat de combinatie wel wat heeft. Dit is dagelijks terug te zien in zijn grootste trots, de Gouden Parel genoemd. Een betrouwbare bak op vier wielen, waarmee het snelheidslimiet keurig binnen de grenzen wordt overschreden. Vol enthousiasme, van klus naar klus.

Een metafoor voor zijn lievelingsgerecht. In het kader van grenzen overschrijden, durft hij er voor uit te komen dat de pizza met vier kazen én, niet schrikken, ansjovis bovenaan zijn smullijst staat. Zout op zout, op zout. Tevens de basis voor zijn gevoel voor humor.

Al dat zout wordt overigens goed benut. Een sporter, in hart en nieren. Niet sporten betekent stilzitten en dat gaat er bij Thomas niet in. Lekker op pad, de avonturier die hij is. Zijn passie voor sport gaat gepaard met zijn passie voor woordgrappen. Steeds als je denkt dat zijn creatieve taalkundigheid een hoogtepunt heeft bereikt, weet hij dit te overtreffen.

Voor lekker eten en drinken staat hij altijd open en zijn gezelschap is zeer aan te raden. Een fijne collega en een aanwinst voor allen.