#WelkomJur

Hoe zou jij jezelf kunnen omschrijven?

Ik ben Jur Anbergen, 22 jaar en vierdejaars student Sportmarketing en Management aan de Hogeschool van Rotterdam. Bij PlayMakers ga ik aan de slag met het schrijven van mijn scriptie. Ik ben gezellig, sociaal en ik houd van een feestje. Samenwerken vind ik erg fijn om te doen. Ik heb erg veel zin in mijn tijd bij Playmakers!

Beoefen je zelf ook een sport?

Ja, ik beoefen zelf ook een sport! Ik voetbal al sinds ik 5 jaar ben. Ik voetbal nu bij FC Oudewater in de selectie. Verder fitness ik ook. Dit doe ik ongeveer 3 keer per week.

Hoe ben je bij Playmakers gekomen?

Ik ben bij PlayMakers gekomen via een oud-collega en zij wist dat ik op zoek was naar een afstudeerplek. Ze zag een LinkedIn bericht voorbijkomen ze dacht meteen aan mij. Nadat ik de website onderzocht had en ik er erg enthousiast van werd, heb ik een mail gestuurd. Toen had ik een kennismakingsgesprek en werd ik nog enthousiaster! Gelukkig was PlayMakers dat ook!

Wat hoop je het komende half jaar te leren?

Ik hoop het komende halfjaar nog meer te leren over marketingcommunicatie. Ook het organiseren van sportevents spreekt mij heel erg aan en daarom zou ik hier ook nog meer over willen leren. Het maken van content wil ik ook graag bijspijkeren.

Wat is jouw favoriete bezigheid buiten stage om, waar word jij nou vrolijk van?

Ik vind het super om te voetballen en te fitnessen. Als ik niet aan het sporten ben dan vind ik het top om met mijn vrienden een drankje te drinken of om naar een festival te gaan!

Mijn favo sportmoment

Als ik kijk naar mijn eigen sport, dan is het dat we afgelopen seizoen halverwege het seizoen 9de stonden en dat we het helemaal opgedraaid hebben en de nacompetitie gewonnen hadden en we gepromoveerd waren naar de 1ste klasse.

Waar ik ook aan moest denken was dat ik Real Madrid – Ajax aan het kijken was en dat het 1-4 werd. Dit was ook een erg mooi moment!