#WelkomSander

Mijn naam is Sander Brunt, ik ben een 20 jarige sportfanaat uit Woubrugge. Momenteel ben ik bezig aan mijn derde jaar als student Sportmarketing en Management aan de Hogeschool van Rotterdam. Ik ben een nuchtere maar sociale jongen waardoor ik het altijd wel gezellig vind maar wel altijd het overzicht kan behouden.

Beoefen je zelf ook een sport?

Ik ben al sinds ik klein ben fan van Feyenoord en ga altijd wel een paar keer per jaar naar een paar wedstrijden toe in De Kuip, ook heb ik in het buitenland een zwak voor Lazio Roma nadat ik daar als klein jochie ooit een keer ben geweest.

Hoe ben je bij Playmakers gekomen?

Ik heb van Playmakers gehoord via Femke, wie ik weer kende doordat ik ooit een paar dagen heb meegelopen met Vuelta Hollanda. Zij verwees mij naar Roy en PlayMakers en toen ik op de website keek was ik gelijk enthousiast om te zien dat mijn marketingopleiding en passie voor sport hier gecombineerd kunnen worden.

Wat hoop je het komende half jaar te leren?

Ik ga bij PlayMakers 3 dagen in de week meewerken met alle lopende projecten zoals de KPMG Lentemarathon Amstelveen, de European Para Championships 2023, Spartan Race, Dutch Triathlon Series, de Bergse Plasloop en alle Urban Athletics events. De andere 2 dagen zal ik werken aan een onderzoek voor PlayMakers en school.

Ik kijk er het meeste naar uit om alles van mijn opleiding ook in de praktijk mee te gaan maken en kijken hoe dat zit. Ook lijkt het mij heel leuk om erbij te zijn als de evenementen waar je maandenlang naartoe heb geleefd en alles eraan heb gedaan om het goed te laten verlopen, dan ook daadwerkelijk plaatsvinden en je kan zien wat je nou echt gedaan heb voor andere sportliefhebbers.

Wat is jouw favoriete bezigheid buiten stage om, waar word jij nou vrolijk van?

Ik vind het altijd gezellig om met vrienden op pad te gaan en een drankje of andere leuke dingen te doen. Ook voetbal ik in een vriendenteam bij Woubrugge en kijk ik veel sport. Ik ben al bij meerdere grote sportevenementen geweest als wedstrijden van: Liverpool, Lazio Roma, Borussia Dortmund en bij verschillende WK’s van sporten als shorttrack en veldrijden.

Jouw favo sportmoment

De gloriedagen van mijn eigen carrière zijn denk al geweest, want sinds ik ooit 50 doelpunten in een jaar in de F’jes scoorde is het daarna alleen maar achteruit gegaan en ben ik inmiddels in het gezellige 6de elftal van Woubrugge beland.

Kiezen tussen mijn favoriete sportmomenten in de wereld is een stuk lastiger, want hoe kan ik nou weer kiezen tussen: de goal van Kuyt tegen Heracles waardoor Feyenoord kampioen werd, of de hattrick van Guidetti tegen Ajax, of het eigen doelpunt van Veltman in de laatste seconde waardoor Feyenoord door ging in de beker, en dan hebben we de Europese momenten als de goal van Manu tegen Zorya en recentelijk nog Santiago Gimenez tegen Lazio er nog niet eens bijgehaald.