Stageplekken beschikbaar

Vanaf het nieuwe jaar zijn er weer stageplekken beschikbaar bij ons energieke, jonge team. Ben jij dat aanstormende talent dat ons team komt versterken? We hebben plekken beschikbaar voor de volgende functies:

  • Voor een handvol toffe marketingprojecten zijn we bij Playmakers op zoek naar stagiair(e)s die voor verschillende interessegroepen (fitness en healthy lifestyle) het internet afzoeken voor de gaafste content; CONTENT REDACTEUREN.

Je bent betrokken bij de geboorte van een aantal initiatieven waar je ook veel met eigen vrijheid en de bijbehorende verantwoordelijkheden aan de slag kan. Je krijgt de kans om jouw stempel te drukken op projecten die duizenden en duizenden mensen zullen aanspreken na lancering en werkt in een team van gemotiveerde, flexibele collega’s die allemaal uit intrinsieke motivatie deze initiatieven willen laten slagen. Ook ben je betrokken bij andere projecten binnen PlayMakers, hierover vertellen we je graag persoonlijk meer!

  • Creatieve ONLINE COMMUNITY medewerker(s). Jij helpt ons met het onderhouden van verschillende onlinekanalen van onze events en klanten. Je kent de laatste ins en outs van social media, content creatie en vindt het gaaf om creatief bezig te zijn met social media. We hebben hiervoor twee stageplekken beschikbaar: voor onze sportkanalen en meer gericht op de lifestylebranche.
  • Ben jij een échte aanpakker? Mouwen opstropen, handjes laten wapperen en aan het eind van de dag voldaan naar huis, terwijl je de hele dag hebt kunnen kletsen en geinen met je collega’s? Vind je het niet erg om op pad te zijn en ons te helpen met het opzetten en afbreken van een evenement? Vind je het niet erg om in het weekend een dag op een plein te staan, vieze handen te krijgen met het opbouwen en afbouwen van activaties voor merken en bonden? Dan is de stageplek bij onze EVENTAFDELING echt wat voor jou! Je helpt ons met de organisatie van sportieve activaties door het hele land en ontwikkelt hiermee gevoel voor events, organisatie, ruimtelijke planning en contact met lokale instellingen.
  • videograaf Heb jij een hart voor de sport? Dan heb je vast al net zo vaak als wij aftermovies, docu’s en andere reportages van sportevenementen gekeken en jezelf verwonderd over de emotie en behind-the-scenes die je te zien kreeg. Right? Right. Deze functie zien wij graag vervuld worden door een specialist die zich bij ons team wil voegen en die samen met ons het enthousiaste gevoel dat wij hebben bij onze events, wil communiceren naar de buitenwereld!
  • video-editor Bij Playmakers zetten wij hoog in op video. Wij geloven dat je middels video emotie kan communiceren op een manier zoals dat met geen ander middel lukt. Alleen leveren al die videoproducties natuurlijk een hoop editingwerk op… Jouw time to shine! Kan jij in de edit de intentie van de videograaf doorzetten en zelfs overstijgen? Weet jij van een selectie rauwe opnames een geweldige compositie te maken? Dan zoeken wij jou!

Functie-eisen:

• Hbo-denkniveau, voorkeur voor een derde- of vierdejaars student (eventueel onderzoek in eigen tijd uit te voeren);
• Organisatorisch sterk en stressbestendig. Je kunt zelfs als er veel druk op je staat nog met goede oplossingen en scherpe ideeën komen;
• Proactief, positief, optimistisch, enthousiast, doorzetter, teamspeler, zelfstandig, initiatiefrijk;
• Passie voor media, sport en voor gezonde levensstijl is een pre;
• Uitstekende schriftelijke Nederlandse vaardigheden en goede beheersing van Engels;
• Ervaring met social media, websites bijhouden en Photoshop is een pre;
• Bereid om af en toe in de avonden en in het weekend te werken;

Je kan komen te werken voor merken als: SPARTAN RACE, DUTCH TRIATHLONS, URBAN CHASE, AMSTELVEEN MARATHON, BERGSE PLASLOOP en verschillende sportbonden (KNCB, Atletiekunie, KNBSB).

We zijn op zoek naar een stagiair die minimaal 4 dagen in de week beschikbaar is. Je werkplaats zal voornamelijk het kantoor in Aalsmeer en thuis zijn. Neem voor interesse contact op met roy@playmakers.nl!