#WelkomDylan

Mijn naam is Dylan van Os, 20 jaar en ik heb een passie voor sport. Daarom heb ik gekozen voor de opleiding Sport Management & Ondernemen (sportkunde) aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik kan mijzelf het beste omschrijven met vier woorden: sportief, sociaal, positief en proactief.

Beoefen je zelf ook een sport?

Mijn favoriete sport is voetbal. Zelf ben ik er 4 dagen in de week mee bezig, als speler en coach. Ik coach de O13 bij onze dorpsvereniging en ik haal daar heel veel plezier uit. Mijn favoriete voetbalteam is AFC Ajax.

Hoe ben je bij Playmakers gekomen?

Ik ben via een advertentie op LinkedIn bij PlayMakers terechtgekomen. Ik was opzoek naar een leuke stageplek en de advertentie sprak mij erg aan. Vervolgens een goed eerste gesprek gehad. Ik zat in Oostenrijk in de sneeuw en het team op kantoor. Dat was gelijk een leuke ijsbreker.

Wat hoop je het komende half jaar te leren?

Ik ga bij PlayMakers aan de slag met de customer journey van de KPMG Lentemarathon. Op dit moment zijn er een aantal zaken die nog beter kunnen en daarvoor ga ik de oplossingen onderzoeken.

Ik kijk toch wel het meeste uit naar de evenementen zelf. Je bent namelijk een lange periode aan het voorbereiden en dan is het altijd geweldig om het eindresultaat te zien.

Wat is jouw favoriete bezigheid buiten stage om, waar word jij nou vrolijk van?

Een drankje, of is dat te cliché? Ik voetbal veel buiten mijn stage om en daarnaast kijk ik ook veel sport. Met dit, gecombineerd met mijn werk, hou ik doordeweeks niet veel tijd over. In het weekend besteed ik dan veel tijd met familie en vrienden. Wij doen dan samen gezellige activiteiten en soms ook een biertje voor de smaak, cliché of niet.

Jouw favo sportmoment

Mijn favoriete sportmoment is het Champions League-seizoen dat Ajax de halve finale bereikte. Ik heb daar zulke mooie momenten, goals en voetbal gezien. Mijn eigen favoriete sportmoment was toen ik in de O17 speelde. Wij speelde een oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle, in het stadion, en die wonnen wij nog ook.