PlayMakers verwelkomt drie nieuwe stagiaires

PlayMakers verwelkomt drie nieuwe stagiaires. Jasmin, Pijke en Maaike komen het team versterken. Vanaf februari 2022 gaan zij vol enthousiasme aan de slag. In onderstaand interview zullen de nieuwe stagiaires zichzelf voorstellen.

Pijke
Maaike
Jasmin

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe zou jij jezelf kunnen omschrijven?

Maaike: Ik ben Maaike Mol, 22 jaar en vierdejaars studente sportmarketing aan de Hogeschool van Amsterdam. Binnen PlayMakers ga ik mijn afstudeerstage volgen en mijn scriptie schrijven. Ik ben vrolijk en enthousiast. Ik vind het leuk om in teamverband te werken. Dit past bij mijn sociale karakter. Daarnaast ben ik doelgericht en leergierig.

Pijke: Mijn naam is Pijke Spaans. ik ben 19 jaar en studeer Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam. Momenteel zit ik in mijn derde jaar en ga nu mijn meeloopstage starten bij PlayMakers. Ik zou mezelf omschrijven als een vrolijk persoon. Daarnaast kan ik geen dag zonder humor. Daarnaast ben ik een sociale jongen die graag een praatje met anderen maakt.  Al met al een vrolijke positieve jongen. 

Jasmin: Mijn naam is Jasmin Zohar, 22 jaar en studeer aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik zit nu in mijn laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie, met als specialisatie Sportmarketing. Voor mijn laatste jaar zal ik afstuderen bij PlayMakers en mijn scriptie schrijven. Ik ben te omschrijven als een enthousiast, leergierig, sociaal en creatief persoon die zowel graag alleen als in teamverband werkt.

 

Beoefen je zelf ook een sport?

Maaike: Ik tennis al 14 jaar bij TV Eemnes. Op vrijdagavond speel ik competitie in een leuk mixteam met mijn vrienden. Lekker tennissen en daarna gezellig een drankje doen.

Pijke: Ik voetbal al sinds mijn 11de. Op dit moment speel ik op zondag in een vriendenteam in de kelderklasse waar we uiteraard na elke wedstrijd gezellig een biertje drinken. Ik voetbal bij de club RKAVIC in Amstelveen.

Jasmin: Ik heb verschillende sporten gedaan. Van mijn vierde tot mijn zestiende heb ik gedanst, van ballet tot streetdance/hiphop, ook heb ik 12 jaar paard gereden en daarnaast nog een aantal jaren geschaatst en gezwommen. Ik heb ook andere sporten beoefend, zoals boksen en karate. Op dit moment ben ik vooral te vinden in de sportschool of aan het hardlopen of dansen.

 

Hoe ben je bij Playmakers gekomen?

Maaike: Ik ben bij PlayMakers terecht gekomen via LinkedIn. Toevallig kwam ik PlayMakers tegen tijdens mijn zoektocht naar een afstudeerstage. Na een kijkje op de website te hebben genomen spraken de werkzaamheden, diverse projecten en evenementen mij erg aan. Ik heb Roy gemaild en al snel volgde er een kennismakingsgesprek. Na een leuk gesprek te hebben gehad ben ik enthousiast geworden om tijdens mijn laatste fase van mijn studie mee te werken en mijn scriptie te gaan schrijven bij PlayMakers.

Pijke: Ik zat bij de kapper en vertelde dat ik nog een stageplek zocht. Diezelfde avond kreeg ik van mijn kapper een lijstje met klanten die mogelijk een stageplek hadden. Toen ik op de website van PlayMakers terecht kwam sprak het mij meteen aan door de vele en vooral diverse klanten/evenementen waar PlayMakers mee samenwerkt. Na een leuk gesprek was ik verheugd dat ik me bij dit gezellige en energieke team mocht aansluiten. Verder vind ik het leuk dat het een klein bedrijf is waarbij je veel contact hebt met elkaar binnen een hechte groep. 

Jasmin: Ik kwam bij PlayMakers terecht via mijn zoektocht naar een afstudeerstage via LinkedIn. Nadat ik een kijkje had genomen op de website en de social media kanalen werd ik enthousiast en wilde ik graag in gesprek gaan over een mogelijke afstudeerstage. Nadat ik had gemaild volgde er snel een gesprek en was ik meteen enthousiast om bij PlayMakers af te studeren en om hier veel nieuwe kennis en ervaring op te doen.

 

Wat hoop je het komende half jaar te leren?

Maaike: Het komende half jaar hoop ik meer te leren op het gebied van marketingcommunicatie en evenementen organisatie binnen de sportbranche. Ik hoop mijn huidige kennis hierbinnen te kunnen toepassen en mezelf verder te kunnen ontwikkelen. Ook hoop ik meer kennis op te doen en mijn netwerk binnen de sportbranche uit te gaan bereiden.

Pijke: Ik kijk ontzettend uit naar het komende half jaar. Ten eerste omdat ik eindelijk ga kijken hoe het bedrijfsleven in de praktijk is. Ook kijk ik uit naar het contact met klanten. Denk daarbij aan zowel het overleggen met klanten, het organiseren van verschillende evenementen en het maken van verschillende content. Daarbij hoop ik te leren om creatief bezig te zijn met campagnes en met nieuwe ideeën te komen.

Jasmin: Ik hoop veel kennis en ervaring op te doen binnen de sportbranche, zowel in marketing en communicatie als in contentcreatie en evenementenorganisatie. Ik hoop dat ik de kennis en ervaring die ik de afgelopen 3,5 jaar heb opgedaan tijdens mijn studie, bij PlayMakers kan gebruiken en verder kan ontwikkelen. Daarnaast wil ik ook mijn netwerk binnen de branche uitbreiden en zou ik ook graag projecten willen leiden (of gedeeltelijk).

 

Wat is jouw favoriete bezigheid buiten stage om, waar wordt jij nou vrolijk van?

Maaike: Mijn favoriete bezigheid buiten mijn stage om is sporten en met mensen om mij heen zijn. Ik drink in het weekend graag een drankje met mijn vriendinnen. Daarnaast ben ik gek op het spelen van spelletjes. En doe ik er alles aan om dan ook te winnen 😉

Pijke: Buiten mijn stage om vind ik het belangrijk om veel tijd met vrienden en familie te spenderen. Met vrienden doe ik vaak gezellig een drankje en hebben we natuurlijk twee keer per week voetbaltraining en op zondag een wedstrijd. Daarnaast vind ik het leuk om wedstrijden van Ajax te bezoeken en ga ik een paar keer per jaar naar een Formule 1 race.

Jasmin: Buiten mijn stage om spendeer ik mijn tijd graag door met vrienden. Dan gaan we vaak wat drinken in de stad, spelletjes spelen of gaan we er op uit zoals het bezoeken van andere steden. Daarnaast wandel ik graag en is koken ook een hobby waar ik mijn vrije tijd graag aan besteed.  

 

Wat is jouw levensmotto?

Maaike: Mijn levensmotto luidt: ‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’

Pijke: ‘Het leven duurt niet lang, dus haal alles eruit wat erin zit.’

Jasmin: ‘Uiteindelijk komt het altijd goed, en als het niet lukt, is het nog niet het einde.’