Stageplekken video beschikbaar

Bij sportmarketingbureau Playmakers zijn we op zoek naar twee nieuwe superhelden die ons deze zomer kunnen bijstaan bij onze events! Kan jij als geen ander de essentie van een (sport)moment in beeld brengen en/of kan jij in de edit de emotie vangen zoals de persoon in kwestie deze beleefde? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hieronder verder voor meer informatie of meld je meteen door te mailen naar roy@playmakers.nl 

PlayMakers is al ruim 10 jaar hét marketingbureau voor veel uiteenlopende sportevents, van het EK Beachvolleybal, UEFA Women’s Euro, EK Atletiek, de eDivisie en de Grand Départ Utrecht 2015 tot aan de AFBN, de KNCB en het OKT zwemmen. In aanloop naar de vele verschillende events die dit jaar gepland staan, zijn we op zoek naar twee krachten die ons kunnen helpen met hetgeen wat ons het meest drijft: de emotie achter sport!

Hieronder zie je de precieze vacatures die wij hebben uitstaan:   

Vacature 1: videograaf
Heb jij een hart voor de sport? Dan heb je vast al net zo vaak als wij aftermovies, docu’s en andere reportages van sportevenementen gekeken en jezelf verwonderd over de emotie en behind-the-scenes die je te zien kreeg. Right? Right. Deze functie zien wij graag vervuld worden door een specialist die zich bij ons team wil voegen en die samen met ons het enthousiaste gevoel dat wij hebben bij onze events, wil communiceren naar de buitenwereld!

Vacature 2: video-editor
Bij Playmakers zetten wij hoog in op video. Wij geloven dat je middels video emotie kan communiceren op een manier zoals dat met geen ander middel lukt. Alleen leveren al die videoproducties natuurlijk een hoop editingwerk op… Jouw time to shine! Kan jij in de edit de intentie van de videograaf doorzetten en zelfs overstijgen? Weet jij van een selectie rauwe opnames een geweldige compositie te maken? Dan zoeken wij jou!

 

Voor beide functies gelden de volgende eisen:

  • Deze stageplek is voor 32 uur;
  • Er wordt verwacht dat je flexibel bent in je uren; soms hebben we je ook ’s avonds of in het weekend nodig!;
  • Hbo-denkniveau;
  • Organisatorisch sterk en stressbestendig. Je kunt zelfs als er veel druk op je staat nog met goede oplossingen en scherpe ideeën komen;
  • Proactief, positief, optimistisch, enthousiast, doorzetter, teamspeler, zelfstandig, initiatiefrijk;
  • Passie voor media, sport en voor gezonde levensstijl is een pre;
  • Uitstekende schriftelijke Nederlandse vaardigheden en goede beheersing van Engels;
  • Ervaring met social media, websites bijhouden en Photoshop/Premiere is een pre