Bergse Plasloop 2022 inschrijving is geopend!

Ook dit jaar staat de Bergse Plasloop op de kalender. PlayMakers organiseert in samenwerking met SPINN Sports ieder jaar het gezelligste en leukste hardloop evenement van Nederland! Een loop over 5, 10 of 15 kilometer langs de oevers van de Rotte en de Bergse Voorplas en de straten van Hillegersberg. Daarnaast is er ook nog de Kolpa v/d Hoek Familieloop waar jong en oud met elkaar lopen en daarnaast ook het goede doel (Support Casper) steunen.

 

Uiteraard staat ook dit jaar de AXSict Business Run weer op de planning. Daag jouw collega’s uit en ga samen de strijd aan op de 5, 10 of 15km. Ideaal als teamuitje!

 

Dit jaar heeft de Bergse Plasloop een nieuw goed doel: Support Casper. Jaarlijks krijgen bijna 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen, dit aantal neemt helaas nog altijd toe. Alvleesklierkanker is, na longkanker, de op één na dodelijkste soort kanker. 93% van de gediagnosticeerde patiënten sterft binnen een half jaar. Iedere dag overlijden er 8 mensen. Help mee dit te voorkomen door een bijdrage te leveren aan wetenschappelijk onderzoek naar viro-immunotherapie. Elke donatie, groot of klein, is waardevol. Doneren kan tijdens de registratie voor de Bergse Plasloop.

 

Sinds vandaag zijn de inschrijving voor de Bergse Plasloop geopend. Als je nu jouw tickets bemachtigd, profiteer je van een super vette early bird actie waarbij je tot 50% korting ontvangt. Maar let op er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. OP=OP!